Чувството кога жалиш некој ; )

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina Baner18.04.2010 - 05.05.2010

I chuck norris da vleze vo real madrid nema da bide dov..

Ne si fraer ako ne navivas za chelsea<3<3<3

Ajvan si ako ja igrase manchester city - manchester uni..

чуството кога ќе играш цс со н..