И да не ме сакаш и да ме сакаш гајле ми е :) Јас секогаш ќе те сакам ;* !

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerБев нормален/на се дур не ја за..

Neko medju nama nije nash...

Te tukaa

Sasa matic rekol da vidim ruke goreeeeeeeee

F you are you breathe.if you breathe you talk.if you ta..