Еве зошто Недела е најлош ден: - У Понеделник си во Школо - Немоеш да искочиш у град - Твоите ти викаат да фатиш книга,и уште што не !!

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerЧувството коа ќе те гушне Крис..

На Фризер: Пријателе миете гла..

Чувството коа ќе те гушнат Тин..

Za site onie koi se razocarani od ljubovta.....:(

Ke te skinam namesto :)