Пубертет е кога женскиот глас мутира од НЕ во АЈДЕ.

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerNe me zamaraj!!!

Антонио си е Антонио !

Vilijam si e vilijam !

Само на часот по Математика не..

Само на часот по Математика не..