Некој има среќа во школо, некој во љубов,а јас и во двете. :P

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerBitolski puflii <3 :) <3

„Пушењето ти ја скратува цига..

Zivotot e kako cveke: prvo ke se rodi,a potoa ke ovene..

Zivotot e najtezok koga si vozrasen,zato e najubo da si..

Срам те било :d