За сите што во СМУГС Др.Панче Караѓозов за овие два месеци се изедоа од учење и пак им се све двојки тројки четворки....

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerЃорчевчанки се шишаат во Виол..

Cuvstvoto koga ne se zamaras so bivsiot! :d

Sinee ti se jade li -ne epa togas aj da ucis -a so ..

Sinee ti se jade li? -ne! epa togas aj da ucis -a s..

Si bile 3 zenski 2te bile ubavi a 3ta ta isto taka!