Убо ти беше кога ми го дркаше а сега само зборуваш за мене !!

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerЗа сите што имаат барем еднаш ..

Utre konecno ke si go vidam swcenceto.... :*

Чуството кога ќе ти влезе муши..

Ljubovta e kako sipanica, site ja prelezuvaat no kaj ne..

Zaljublene samo bog razumije!!!!