"момeнтот кога гледаш госип грл и мајкати ти крши филм коа те вика на ручек на компир манџа и ти текнува во кој свет живееш..." :(

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina Banerодам дома и глеам лустерот обе..

одам дома и глеам лустерот обе..

Да дајт Гопсод да ти бидам зол..

Чувството когa рaцете ти се зaфa..

Мото Ми Е Да Се Бесам По Завеси..