По патот на Александар III Македонски http://www.erepublik.com/mk/referrer/Plainswalker Ја освојуваме повторно Персија

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerSo se nudis koa mal ti e

Ivanceto ti je da ja grabnes i begass mwa :* ;)

Stanuvam sabajle, toj pred mene stanat :d .!.

Slabo angliskiot,slabo e:)

Сакам дечко што ќе ми го проме..