Вчера ми изгаси колата на Бит Пазар, среќа дојдоа едни фини дечки па ми ја запалија.

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerG`tnala donka strafciger,mislila fazomer e..:)

ние РОКЕРИТЕ сме најубавите м..

За сите некапени.

Komsivke ubava nemoj da zbesnuvas, ja znaes dobro mojta..

Lubov moja glasase li deneska? barem tamu da te sretnev..