Убавината на жената не е во облеката што ја носи, ниту во фигурата што ја има, ни во начинот на кој ја чешла косата, ниту пак во шминката на лицето... Убавината на жената се гледа во нејзината ДУША, во грижата што искрено ја покажува, во страста што ја изразува... Но, ВИСТИНСКАТА убавина на жената е во нејзините ОЧИ...... ТИЕ се влезот во нејзиното СРЦЕ, местото каде се наоѓа ЉУБОВТА...

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerЌе гласам за тие што ќе ја нама..

Site pederi imaat po dva deckovci samo hazard eden ! :)..

Kill for momma jason !

Volku volku da ti go zakacam i tolku! :d

Snosti mi kazvea mnogu ubo sum pominal ! :)