Во твоите очи болка гледам а ти ми викаш, ќути бе гледаш дека серам

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerDzvakano dzvakano meso...ne mi fali nikako!!!! ;)

Ima drugi kucinja za takvo meso..ja sum maandzija :))))

Abe glup/a si i ti stoi ..znaesh ;))))

И тогаш сваќаш колку брзо поми..

Човствоо кога не си наспан и к..