Еден ден ќе се сретнеме повторно и тогаш ќе ти ги подадам своите раце како на стар пријател. Ќе ја уништам болката од нашето минато... И знај, ќе лажам кога ќе речам дека не се грижам за ништо, дека сум среќен и дека повеќе не те сакам... Прости ми затоа што сеуште ќе те сакам и паметам... бу:мартин

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerМАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ..

Mmmm

Taka trebalo da bide !!!

Полско цвеќе млад нека ме покр..

Не суди со очи нека суди душат..