Дечко и дал наредба на својата девојка да живее еден ден без него , без никаква комуникација и и рекол ако направи така , ќе ја сака засекогаш . Девојката се согласила . Не му пракала пораки , ниту го барала цел ден , без да знае дека тој има само 24 h живот зошто има рак . Утредента отишла кај него . Почнала да плаче кога го видела како лежи на кревет со порака : УСПЕА . . . ЌЕ МОЖЕШ ЛИ СЕКОЈ ДЕН ВАКА ?

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerStepenice stepenice kakvo mi je lice :)

Vlado janevski so himnata "korpichka" :)

Koga kalashtura glumi svetica angelite stradaat !!!

Lajkovi za site debilciki sto mislat deka so nivnata se..

Срце, мама те бара за зет.! (: <3