Ги сакам оние кои се присутни во мојот живот и го прават неверојатен. Истовремено им се заблагодарувам на оние кои го напуштиле мојот живот и го направиле фантастичен...=))

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerSite so gi otkaale cigarite xd

"brate bices moja desna ruka", "neka neka, znam ja sta ..

Site koi gi otkazvaat cigarite!

Ujutru ne jedem - na facebooku sam, popodne ne rucam - ..

Sta reci pametno u 4 ujutro?!? da sam pametan ne bi bio..