Момче и девојка патувале со автомобил, но биле многу тивки и двајцата. Возејки така момчето и дало писмо за неа.Таа пред да го отвори сакал да му каже нешто... Дека не е веќе вљубена во него и дека ќе го напушти.Доживеале страшна несреќа во која момчето починало, но девојката преживеала.Кога го отворила писмото во него пишувало: - ДЕНОТ КОГА ЌЕ МЕ ОСТАВИШ ЈАС ЌЕ УМРАМ !!!

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerШо ке му купиш на женска ти за 2..

КАФАНА: Македонски СПА центар ..

Македонија против Грција. Сол..

Sto ke pravam sam posle 21.12.2012?:(

Драги Дедо Мразе за нова годин..