Цагери 00.00.ти си му се.... 00:00-ќе ти се исполни желбата 01:01-наскоро ќе бидеш среќен/а 02:02-очекувај ќе го видиш 03:03-ќе те бакне 04:04-разочаран е 05:05-моментално те сонува 06:06-ќе имаш прекрасна авантура 07:07-цел ден ќе бидеш среќен 08:08-другар му ќе ти се пушта 09:09-ќе добиеш писмо 10:10-телефонски разговор 11:11-наскоро ќе бидете заедно 12:12-постојано си му во мислите 13:13-сака нештопосебно со тебе 14:14-наскоро ќе ти признае дека те сака 15:15-имаш големи шанси кај неа 16:16-наскоро ќе ти прати порака 17:17-му се допаѓаш на другар му 18:18-ќе те изненади некоја среќа 19:19-ќе ти каже дека те сака 20:20-остави го нека пати 21:21-ќе ти се пушта 22:22- му се допаѓа твојот изглед 23:23-се опива за тебе.

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerОд ќејф го пуши не од што мора ;..

Не дека немам среќа во љубовта..

едвај чекам да дојди 2090 да изл..

Itno mi treba gooolemo cokolado!!!!!

Ја оженив да ми готви како мај..