Понекогаш посакувам да ти го слушнам гласот, да срушам се што е измеѓу нас, да ти кажам, да викнам силно дека сеуште те...не е важно

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerРаботички СИТЕ СТЕ ПИЧКИ !!!!

Dedo mi ima petel so plombiran zab ..:))) huhu

Ti ne si ti koga kje te razbudat od spienje !! -.-

ТИ НЕ СИ ТИ,КОГА СИ ТИ!

I may not see you as often as i like. i may not get to ..