Вакви биле девојчињата, такви биле... со пудра грди, дебели, со цицки, без цицки... аман бе клошари видете се вие во огледало... ГЛУП МАШКИ РОД!!! на крај секогаш со ороспии завршувате!

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerКако бе срце да те заборавам к..

Зошто децата не учат? Еве Зошт..

Za site onie na koi anastasija im e najslatka,srckaaaa ..

Овај ноч није био мој дан.... ка..

ОВАЈ НОЧ НИЈЕ БИО МОЈ ДАН ..... К..