И глуп/а да беше че сватеше дека те сакам.-_-

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerКачи се доле бе алоо !!!

Za site osameni lica :(

Мене стварно ми оди математик..

Tu noc kad si se udavala..niko ne zna zasto si plakala...

Чувството кога не ти пишува на..