zosto moje suzu teku sad,kad nisi vise tu pruzila sam mnogoo toga ali uzalud ,, zosto moje suze teku sad,kad izdao si me odneo si zadnje zrno sre4e i sve moje sne...

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerНА ПРВ ПОГЛЕД ИСГЛЕДАШ ДЕВОЈК..

Сестрами само јас смеам да ја ..

Ако те изневерува кретенот зе..

Кога ќе видиш некоја личност н..

That moment when beautiful people complain that they ar..