Јас сум Пијана, Ти си Грд ! Јас че се Отрезнам, а Ти ?!..Пак остануваш Грд!

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerCustvoto koga ti e sve preku taseta :)

Инат сум и инат ќе терам! И да ..

Го/Ја сакам ... Го/Ја сакам поиш..

Никогаш не ги напуштајте луѓе..

Kolokvium po pravo... vazno e da ucestvuvash :)