Машките велат: "женски не возбудувајте се многу ако трчаме по вас, трчаме и по топката и на крајот сепак ја шутираме." Ама затоа женските велат: "машки не се возбудувајте многу ако ви кажеме дека сме вљубени во вас, ние се вљубуваме и во чевлите, па сепак купуваме уште 15 пара, за секој случај

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerAj pisi mi na chat be,ubav! :p

Si go sakam moeto buce najmnogu.... <3 :*

Za 1 maj so knigi i romani ke se procitaat ...:p

Кромидот е мајка на осаменост..

Annna !!!! <3