Што е тоа иронија? - Иронија е Лепа Брена да ти пее “уџи слободно” а карта е 500 денари.

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerKade za nova godina? vonka na terasa... ke maam petardi..

I sincerely don't give a fuck about the new year.

Kade za nova godina?

Doing what the fuck i want, hate me all the fuck you wa..

Ја телетабис, ти телатабис, ај..