ЈАС не се боцкам со сите - ако те боцнам значи си посебен/а :$

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina Banerчуството коа чуствуваш чуство..

Чувството кога едвај чекаш да ..

Da ti kazam nesto moze?glup si ko dibek,ali ne go svaka..

Zar ne vidis ,da ni na sta ne lice,sve te prazne pri..

Tragedija, luster mi se obesio a frižider mrtav hladan..