Еј дечки! - На кого бе ти „вљекчки“? Не, не тебе.. - Кој ме ебе? Не, не... ништо! - Шо бе пиштол? Абе, не ти викам ништп, дека во ред е. - Кај тече мед бе?! Добро, кога не сфаќате си одам! - Каде бе оган? Глуп/а си, чао! Што бе, ме викаш на какао? :)

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerDva zivota ja da imam oba tebi dao bih

E kako da ne...

Sakaj za da bides sakan...tepaj za da ne bides tepan

A bre samo kajnas dobroto se vraka so loso

Ти не си ти, ако не го спомнеш и..