Не е СРАМОТА да излезеш надвор без шминка или ненаправена коса.Да немаш пари,да сакаш и да ги покажуваш чувствата.СРАМОТА е кога имаш 15 a на школо доаѓа по тебе тип од 30 во убава кола.Да се срамиш од родителите само затоа што повеќе немаат 30 туку 50.Да им го земаш последниот денар само за да се облечиш во НАЈК.Да ги понижуваш другите заради тоа што немаат.Да се правиш нешто што не си само за да добиеш нечие внимание.А најстрашно од се е тоа што денешните генерации изгубиле поим за вистинските вредности љубовта и пријателството!Подобро да ме мразат заради тоа што сум отколку да ме сакаат заради тоа што не сум!!!

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerBio je ponosan, tvrdoglav i moj. bio je najlepši kloš..

Ма јас зборам или мачки лајат?

За сите тие што се ладат на апо..

Мајка ми секогаш носи слика од..

Мајка ми секогаш носи слика од..