Се што е убаво започнува на буквата К !!xD <3

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerШто прават навивачите на Реал ..

чуството кога МЕСИ ќе ги клецн..

Од денес па за натаму ме боли ..

нека си пеат сеа РЕАЛ има ли на..

И Реал сега пеат... А МОЖЕВМЕЕЕ..