Јадеш - дебел си. Не јадеш - слаб си. Пиеш - алкохолочар си. Не пиеш - пичка си.. Читаш - лузер си. Не читаш - неписмен си. Кажуваш тајна - издаица си. Не кажуваш тајна - лош си. Пушиш (цигари) - фаца си. Не пушиш - папучар си. Се шминкаш-нафуран/а си.. Не се шминкаш - грд/а си.. НИКОГАШ НЕМОЖЕШ ДА ИМ УДОВОЛИШ НА СИТЕ

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerAko ti recam "vo red e, nema problem" ne me svakaj buk..

Butkam si koliche pa si vikam treba mi novo akumulatorc..

Nabojla drugarka ti e taa sto ti pomaga okolu kolichkat..

Не си човек ако не си кошаркар ..

Custvoto koga ... custvuvash :)