Една девојка го прашува својот дечко : Дали си заљубен во мене? Тој и одговара: Не! Девојката го прашува : Дали мислиш дека сум убава ? Тој и одговара : Не ! Таа пак го прашува: Дали сум во твоето срце?Тој и одговара : Не! На крајот го прашува :Да те напуштам дали ке плакаш за мене? Тој и одговара: Не! Девојката ја наведнала главата многу тажно и сакала да си оди него. Тогаш тој ја прегрнува и и кажува: Јас не сум заљубен во тебе - ЈАС ТЕ САКАМ! Јас мислам дека не си убава- ЈАС МИСЛАМ ДЕКА СИ ПРЕКРАСНА! Ти не си во моето срце - ТИ СИ МОЕТО СРЦЕ! Јас не би плакал кога ке ме оставиш - БИ УМРЕЛ! Се познавале 6 месеци , пред да започнат врска. Се карале но тие кавги ги само зближувале уште повеке. Еден ден девојчето му кажала дека е болна од срце. Во моментот тој ја прегрнал и почнал да плаче. Кога требала да оди на операција,кога требала да влезе во авионот,тој не се поздравил со неа. Кога се вратила оправена после неколку денови не го нашла својот дечко.Ја запрашала мајка и каде е тој а таа и одговорила:“ ЗАР НЕ ЗНАЕШ КОЈ ТИ ДАДЕ СРЦЕ?!

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerI jas ke se zenam samo da ja najdam vistinskata ... :p

Preku glava mi e od fraeri so nadminale 30 godini :p

Sto peat penzionerite vo vtornik i petok:kad se vozimo ..

Cuvstvoto koga ke trgens na dolg pat , i ti doagja misl..

Good morning ... coffee,tea or me!!! :)