На фејсбук се почесто гледам трансформациии тоа од провокативни девојки со напрчени усни до невести во пуслица-фустани, напикани меѓу креветот и шифоњерот во спалната на родителите заедно со деверушите и нивните комплицирани пунџи до ненашминкани жени со подочнаци и едно замаено бебе во рацете. Тране

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerТато ние цигани сме? Да. А за bа..

Onoj moment koga prvo gi mies racete pa mocas -.-

Ние од Топанско, вие небитни.

Никој не е губитник кога ќе из..

Prvo beshe taka.