Се враќам од теретана коа ми текнуе дека ајподот сум си го забораил. Палам ферарито и се враќам. Коа ми текна, имам 6 ајпода шо ќе се враќам.

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerСело Папрадиште

Onaj osecaj kad ti neko kaze idi kuci neko je umro:(

Ja obozavam mojata nasmevka od koga ti stana pricina za..

НЕ ПИЈАМ АЛКОХОЛ ..........САМО ПИ..

Od koga jas za tebe "srce moe"