Зошто децата не учат? Еве Зошто: Годината има 365 дена. Кога ќе одземеме 52 саботи, остануваат 313 дена. Летото има 50 дена во кои е прежешко за било што, а камо ли за учење... И така остануваат 263 дена. Спиеме 8 саати дневно, а тоа годишно е 122 дена, и така остануваат слободни 141 ден. За јадење трошиме 2 часа дневно или 30 дена годишно. На располагање останаа 96 дена. Зборуваме со другари и фамилија 1 час дневно.. и тоа одзема 15 дена во годината... и останаа 81 ден за учење. Испити и тестови траат најмалку 35 дена во годината и така останаа уште 46 дена на располагање. Годишниот одмор (зимски, летен, недели) ни одзема 40 дена и останаа уште 6 дена.... На пример да ве фати вирус бар 3 дена,.. И да излезете 2 дена.. Ви останува САМО 1 ДЕН за учење. Ама тој ден Ви е роденден.....!!!!!!!!!!

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerЧувството кога те чешаат ушит..

Ne me zamaraj ! koga kje bidesh kako cody simpson,obrat..

Љубов е кога на женска ќе и каж..

Decko sto se zanesuvas ??? ti ne si savash auu <3 <3

Mi se dopagjas!