Сваќам дека на фб нема веќе ништо интересно, не е веќе како порано што беше сега ќе си пишеш со 2-3ца и тоа е се.Неможеш да си направиш муабет како што треба нема кој да те праша од блиските дали ти е добро или не дали имаш женска/дечко или пак си раскинал па да рече да ќе ти помогнам можеш да сметаш на мене или пак било што.Сега гледаме само како се објавуваат глупи слики статуси итн.Кога ќе видиш пак деца 12-13 години разголени по фб па се молат за лајкови имаат по 2000-3000 пријатели од кој дали знаат само од 50 до 100 нивни пријатели или роднини се измувале по 100 пати па ние ги читаме нивните статуси како на пр: (ако треба за тебе и вените ќе си ги исечам од што те сакам, може ке си најдеш поубава но нема да си најдеш некоја што ќе те сака како мене) Па повеќето гледаа кој има пари кој не да за жал така е на денешницава само ние што ги читаме нивните статуси и ги гледаме нивните слики се прашуваме само едно дали тоа дете има родители дома што се грижат за него ? дали тие родители знаат што прави нивното дете на фб ? дали знаат дека се повеќе се педофили со лажни профили на фб ?...Сепак незнаат и ги оставаа да се забавуваат на фб да објавуваат разни слики полуразголени итн.Сепак веќе незнам што да напишам што и да напише човек залудно е ќе го направат глуп, смотан, неписмен инт. Сепак се надевам некој ќе разберат некој не поздрав..:)

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerZa site so se izbalosani ovaa vecer

Prati 10k na poker i ke te sakam<3 :d

Site so poznavaat nekoj so ima beli patiki nike so im s..

Bese mrak a taa bese gola ama ladna kako amdi bajram ka..

После празнициве - не јадам!!!