Станувам сабајле, кога гледам 12h. Ми ѕвони Ајфонот, секретарицата ме бара - готово ми било кафенцето :) Облакам сакич, палам Ферарито, "Boss" парфемче на мене и цепам накај фирма... Мора да се работи :P Влагам внатре, кажувам "Здраво", се врткам 5 мин. и "Чао". Абе газда си е газда !! ^_^

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerAko se ti e crno,kupi si za promena rozevi cvikeri!

Edna plasticna operacija ubavo bi ti dosla, devojko!

Verbata vo sebe cuda pravi!

Ti dojdi na kafe, a posle kafe ke padne i e...e i tegne..

СЛОБОДeh си или не,стави го ова ..