Идам ја брат накај дома, се враќам после полноќ у сабота, по пат глеам новчаник еден дебел, го отварам брат, внатре илјадници евра брат, кредитни картички што не брат. Викам фала богу си го најдов. Заради личната карта ми беше највише.

Топ

Скоро

Најнови

Лајкувај Чат
Lapiscina Banerсе само лaјк да се собери;)

се само лајк да се собери за др..

се само лајк да се собери за др..

I love my best friend.. : ]] <3

Javi se na mobilen !!