Фраза:

Најнови


Топ

СкороЛајкувај Чат
Lapiscina BanerНи Жан Митрев неможе да те изв..

Ti muskarac? ti si veca zena nego ja.....

Еднаш сакаш.Втор пат љубиш.

Nikogas na kolena ne sum kleknuval no eve me sega pret ..

Време е дечко да си фатам ..