Најнови
Лајкувај Чат
Lapiscina BanerЗашто Те сакам уште, Кога ти ме..

Седат двајца каубојци во салу..

ТИ НЕ СИ ТИ КОГА СИ ПИЈАН :)

ne kazuvaj za nekoj nesto koga i ti samiot nemas cista..

Може незнам да возам, ама зато..