Приватност

Полиса на Приватност

Ако ви се потребни додатни информации или прашања можете да не контактирате преку емаил на следната емаил адреса contact@lajkuvaj.com.

На http://www.lajkuvaj.com/, приватноста на нашите посетители е многу важна за нас. Оваа полиса на приватност објаснува кои типови на лични информации се зачувуваат од страна на http://www.lajkuvaj.com/ и како тие се користат.

Лог

Како и многу други веб сајтови, http://www.lajkuvaj.com/ користи датотеки во кои се чуваат логови. Информациите кои се чуваат во овие датотеки се ( ИП ) адресата, тип на прелистувач, Интернет Сервис Провајдер ( ИСП ), дата/време, препорачани/излезни страни, и бројот на кликови за да се анализираат трендовите, да се ажурира сајтот, и да се следат посетителите т.е движењето околу сајтот, и да се собираат демографски информации. ИП адресите, и други слични информации не се поврзани со никоја информација која е лично идентификувана.

Колачиња

http://www.lajkuvaj.com/ користи колачиња за да ги зачува информациите од посетителите, и некои додатни инфомации од кои сајтови посетителот пристапил, да се уреди прелистувачот според типот на прелистувач кој го користи посетителот.

Некои од нашите партнери кои се огласуваат можат да користат колачиња на нашиот сајт.

http://www.lajkuvaj.com/ нема пристап или контрола на овие колачиња кои ги користат нашите партнери за огласување на нашиот сајт.

Кога ќе кликнете "Like" на нашиот сајт, всушност вие го постирате тоа на вашиот профил. За да го избришите тоа ќе треба да го направите дирекно од вашиот Фејсбук профил.

Лајкувај Чат
Lapiscina BanerSo decko/zenska ili bes decko/zenska sekako ke si umres..

Ti ne si ti, koga skokas od 15 kat :)

ТИ НЕ СИ ТИ КОА КЕ ТИ МАНАМ ЕДН..

Na site umot im e vo pienjeto a nikomu vo seksot !!!!

Kade za nova godina?u kurac posle semaforite vdesno :d:..